Το δεύτερο μέρος από τα nail trends 2016 είναι εδώ! Όπως προείπαμε και στο PART 1 καλό είναι πριν αποφασίσουμε οποιοδήποτε nail style να σκεφτούμε πρώτα ποιο είναι το στυλ που μπορούμε  να υποστηρίξουμε! Από την άλλη οι τάσεις για φέτος είναι πολλές μπορείς αν θες να τα δοκιμάσεις όλα!!!!

 

ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

Είναι σαν να λέμε το ανάποδο γαλλικό που αναφέραμε και στο Part 1. Βάλε έντονο περίγραμμα στην βάση των νυχιών αυτή την φορά και άσε το υπόλοιπο νύχι  στην ησυχία του (γήινες αποχρώσεις!). Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα  επέλεξε σκούρα , μεταλλικά ή glitter βερνίκια!

νυχια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEGATIVE SPACE

Τα Negative Space σχέδια αποτελεί must αυτή την σεζόν! Είναι ένα ευέλικτο στυλ νυχιών, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και τα στυλ. Υπάρχουν άπειρα σχέδια που μπορείς να δοκιμάσεις! Από casual εμφανίσεις έως red carpet looks!

νυχια1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ή αλλιώς η χαρά του παιδιού! Μπορείς πολύ εύκολα να τα κάνεις μόνη σου χρησιμοποιώντας σελοτέιπ. Θα τα προτείναμε σε μικρότερες ηλικίες για ευνόητους λόγους!!!! Προτίμησε τα τετράγωνα και κάνε μεγάλες αντιθέσεις! Προτείνεται αυστηρά για casual εμφανίσεις!

νυχια2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΝΥΧΙΑ

Καλοκαιράκι έρχεται και τα έντονα χρώματα βρίσκονται παντού! Γιατί όχι και στα νύχια σου?? Χρησιμοποίησε  περισσότερα από ένα χρώματα στο ίδιο νύχι ή  δώσε από ένα διαφορετικό χρώμα στο κάθε σου νύχι! Είτε επιλέξεις τα παστέλ είτε τα πιο φωτεινά και έντονα, σίγουρα θα είσαι μέσα στην μόδα!

νυχια3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OMBRE!

Για το τέλος άφησα τα ombre! Και αυτό γιατί είναι τα αγαπημένα μου! Είναι ιδιαίτερα και κομψά και δεν σε περιορίζουν ! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν όλα τα αγαπημένα σας χρώματα για να δημιουργήσετε το δικό σας ombre στα νύχια σας!

νυχια4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                              SJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *